Over ons

Hoeben Installaties levert klantspecifieke werktuigkundige installaties. We werken daarvoor graag in (bouw)teamverband, zodat met alle partijen samen de beste oplossing voor de klant wordt geleverd.

Klanten kiezen voor ons kwalitatief hoogwaardige werk en onze oplossingsgerichte aanpak. Op een creatieve manier zoeken naar de beste oplossing, daar worden wij blij van. We houden wel van een uitdaging. Door onze flexibiliteit en mentaliteit van doorpakken zorgen we dat het gedaan wordt.

In 1978 is Hoeben Installaties gestart door Gerard Hoeben. Begonnen als zzp-er heeft Gerard samen met zijn vrouw Carina met veel toewijding het bedrijf door de jaren heen uitgebouwd naar een volwaardig werktuigkundig installatiebedrijf. Hun enthousiasme heeft ertoe geleid dat wij, Michiel, Janneke en Frans, het bedrijf van onze ouders hebben overgenomen. Met net zo veel toewijding werken wij nu samen met het hele team aan de mooie projecten die wij mogen maken.

Uitgelicht project

Uitbreiding bedrijfspand Patisserie Hoeben

Liessel

Aanleggen van de complete werktuigkundige installaties voor de uitbreiding van het bedrijfspand met daarin banketbakkerij, expeditieruimte, personeelskantine en kantoorruimte.

Bekijk project Projectoverzicht

Passie voor mooie projecten

Werken bij Hoeben Installaties?