Over ons

Hoeben Installaties is een werktuigkundig installatiebedrijf. Wij zijn een betrokken familiebedrijf en werken daarom graag in (bouw)teamverband. Met alle partijen samen werken aan de beste oplossing voor de klant.

Klanten kiezen voor ons kwalitatief hoogwaardige werk en onze oplossingsgerichte aanpak. Op een creatieve manier zoeken naar de beste oplossing, daar worden wij blij van. We houden wel van een uitdaging. Door onze flexibiliteit en mentaliteit van doorpakken zorgen we dat het gedaan wordt.

In 1978 is Hoeben Installaties gestart door Gerard Hoeben. Begonnen als zzp-er heeft Gerard samen met zijn vrouw Carina met veel toewijding het bedrijf door de jaren heen uitgebouwd naar een volwaardig werktuigkundig installatiebedrijf. Hun enthousiasme heeft ertoe geleid dat wij, Michiel, Janneke en Frans, het bedrijf van onze ouders hebben overgenomen. Met net zo veel toewijding werken wij nu samen met het hele team aan de mooie projecten die wij mogen maken.

Uitgelicht project

Nieuwbouw Jetstone

Deurne

Ontwerp, engineering, aanleggen van de complete w-installatie (gasloos) van de nieuwe bedrijfslocatie van Jetstone. Zowel gebouwinstallaties als productieinstallaties. De voortgang van de nieuwbouw is te volgen via de site van Jetstone.

Bekijk project Projectoverzicht

Passie voor mooie projecten

Werken bij Hoeben Installaties?