Werken bij

Ons familiebedrijf zoekt nieuwe familieleden. We werken met een klein team, daarom vinden wij het belangrijk dat we bij elkaar passen. Dit kunnen we pas beoordelen na een persoonlijk gesprek. We nodigen je dan ook uit om eens een kijkje te komen nemen. Wil je meer info of zie jij jezelf al in een van deze functies bij ons werken? Neem dan contact met ons op via 0493-693180 of stuur een e-mail aan janneke@hoebeninstallaties.nl

Zelfstandig monteur :

Als monteur ga je zelfstandig op pad, eventueel met een leerling of hulpmonteur. Op locatie voer je installatie en reparatiewerkzaamheden uit aan diverse werktuigkundige installaties volgens de opdracht die je van de projectleider hebt meegekregen. Uiteraard volg je de regels voor veilig werken en zorg je goed voor je gereedschap en materieel. Je hebt een vakgericht MBO diploma en minstens 5 jaar ervaring in het vak.

Werkvoorbereider :

Als werkvoorbereider verzorg je de voorbereiding van het werk door het uittrekken en bestellen van materialen, inzet van materieel/onderaannemers en technische ondersteuning leveren aan de projectleider. Tijdens de uitvoering van het project lever je operationele ondersteuning aan de projectleider en monteurs. Je zorgt ervoor dat het werk volgens de gestelde specificaties en planning wordt uitgevoerd. Je hebt minimaal een MBO+ werk/denkniveau en minimaal 5 jaar relevante werkervaring.

Uitgelicht project

Vervangen cv- en waterleidingen Ververshof

Weert

Vervangen van de bestaande waterleidingen en cv-leidingen i.v.m. renovatie gebouw. Water - verwarming

Bekijk project Projectoverzicht

Passie voor mooie projecten