Werken bij

Wij zoeken nieuwe medewerkers!

Servicemonteur : 

Als servicemonteur ga je zelfstandig op pad om onderhoudswerkzaamheden uit te voeren en storingen op te lossen. Je wordt hierbij ondersteund door de serviceplanner en je collega’s. Ons bedrijf is F-gassen en SCIOS scope 1 gecertificeerd. De toestellen hangen bij onze particuliere en zakelijke klanten.

Ben jij degene die we zoeken? Heb je een vakgericht diploma eventueel aangevuld met F-gassen of SCIOS certificaat en ervaring in het vak? Kun je goed systematisch denken, prioriteiten stellen en ben je flexibel? Dan ben jij onze ideale kandidaat! Uiteraard volg je de regels voor veilig werken en zorg je goed voor je gereedschap en materieel. Wij zorgen voor een fijne werkomgeving met goede voorzieningen en ondersteuning vanuit kantoor.

Zelfstandig monteur :

Als monteur ga je zelfstandig op pad, eventueel met een leerling of hulpmonteur. Op locatie voer je installatie en reparatiewerkzaamheden uit aan diverse werktuigkundige installaties volgens de opdracht die je hebt meegekregen. Uiteraard volg je de regels voor veilig werken en zorg je goed voor je gereedschap en materieel. Je hebt een vakgericht diploma en minstens enkele jaren ervaring in het vak.

Algemeen : 

Om onze uitdagende projecten te kunnen maken hebben we vakmensen nodig. Denk niet aan seriebouw, maar stuk voor stuk unieke projecten. Onder begeleiding van de werkvoorbereiders/projectleiders ga je zelfstandig aan de slag. Omdat geen enkele bouw hetzelfde is, kan je laten zien dat je een vakman bent die kan meedenken en flexibel is. Projecten lopen soms maanden, andere maar enkele dagen. Variatie genoeg. We vinden het erg belangrijk dat er een fijne werksfeer is. Er wordt hard gewerkt, maar er is aandacht voor elkaar en op z’n tijd een feestje. We sluiten de week af met een drankje in de kantine.

Heb je een technische achtergrond, maar net niet de juiste? Geen probleem! Er zijn verschillende mogelijkheden tot bijscholing of zelfs volledige omscholing. Neem gerust contact op om te overleggen over de mogelijkheden.

We vinden het belangrijk dat we bij elkaar passen, dit kunnen we beoordelen na een persoonlijk gesprek. We nodigen je uit om eens vrijblijvend een kijkje te komen nemen. Wil je meer info of zie jij jezelf al in een van deze functies bij ons werken? Neem dan contact met ons op via 0493-693180 of stuur een e-mail aan janneke@hoebeninstallaties.nl

Uitgelicht project

Nieuwbouw bedrijfsrestaurant St Anna Ziekenhuis

Geldrop

Verzorgen van de volledige w-installaties ten behoeve van de nieuwbouw van het personeelsrestaurant. Luchtbehandeling - sanitair - water - brandbestrijding - riolering

Bekijk project Projectoverzicht

Passie voor mooie projecten