Werken bij

Ons familiebedrijf zoekt nieuwe medewerkers. We werken met een klein team, daarom vinden wij het belangrijk dat we bij elkaar passen. Dit kunnen we pas beoordelen na een persoonlijk gesprek. We nodigen je dan ook uit om eens een kijkje te komen nemen. Wil je meer info of zie jij jezelf al in een van deze functies bij ons werken? Neem dan contact met ons op via 0493-693180 of stuur een e-mail aan janneke@hoebeninstallaties.nl

Zelfstandig monteur :

Als monteur ga je zelfstandig op pad, eventueel met een leerling of hulpmonteur. Op locatie voer je installatie en reparatiewerkzaamheden uit aan diverse werktuigkundige installaties volgens de opdracht die je van de projectleider hebt meegekregen. Uiteraard volg je de regels voor veilig werken en zorg je goed voor je gereedschap en materieel. Je hebt een vakgericht diploma en minstens 5 jaar ervaring in het vak.

Servicemonteur :

Als servicemonteur ga je zelfstandig op pad om onderhoudswerkzaamheden uit te voeren en storingen op te lossen. De toestellen hangen bij onze particuliere en zakelijke klanten. Je kan goed systematisch denken, prioriteiten stellen en bent flexibel. Uiteraard volg je de regels voor veilig werken en zorg je goed voor je gereedschap en materieel. Je hebt een vakgericht diploma, eventueel aangevuld met F-gassen of SCIOS certificaat en ervaring in het vak.

Werkvoorbereider :

Als werkvoorbereider verzorg je de voorbereiding van het werk door het uittrekken en bestellen van materialen, inzet van materieel/onderaannemers en technische ondersteuning leveren aan de projectleider. Tijdens de uitvoering van het project lever je operationele ondersteuning aan de projectleider en monteurs. Je zorgt ervoor dat het werk volgens de gestelde specificaties en planning wordt uitgevoerd. Je hebt minimaal een MBO+ werk/denkniveau en relevante werkervaring.

Uitgelicht project

Uitbreiding productie Saucecompany

Deurne

Ontwerp en aanleg van de complete werktuigkundige installaties t.b.v. uitbreiding productieruimte. Riolering - hemelwaterafvoer - water - sanitair - brandbestrijding - perslucht - verwarming - koeling - ventilatie/luchtbehandeling - regelinstallatie

Bekijk project Projectoverzicht

Passie voor mooie projecten