Service & onderhoud

Ons team van deskundige servicemonteurs staan paraat voor preventief en correctief onderhoud. We adviseren je graag op het gebied van het budgetteren van onderhoudskosten, het verzorgen van inspecties en keuringen en het verlengen van de levensduur van installaties. Hoeben Technisch Onderhoud is SCIOS gecertificeerd voor PO werkzaamheden.

Onderhoud voor zakelijke opdrachtgevers is maatwerk. Wij gaan graag met je in gesprek over jouw wensen om zo een specifiek op jouw wens gericht contract op te stellen.

Voor onderhoud aan particuliere cv-installaties bieden wij drie soorten contracten:

1. HTO Onderhoud

Via het abonnement HTO Onderhoud krijgt je toestel periodieke onderhoudsbeurten. Wij verrichten periodiek onderhoud, dat nodig is voor de veiligheid en het ongestoord functioneren van het gasgestookte toestel. De kosten voor de periodieke onderhoudsbeurten, behalve de materiaalkosten, zijn inbegrepen in de prijs.

2. HTO Service

Met het abonnement HTO Service verrichtten wij periodieke onderhoudsbeurten. Ook staat het garant voor het kosteloos verhelpen van storingen. Eventuele materiaalkosten zijn wel voor jouw rekening.

3. HTO All-in

Via het abonnement HTO All-in ben je verzekerd van een uiterst compleet servicepakket. Wij verrichtten periodieke onderhoudsbeurten en verhelpen alle storingen. Ook de eventuele materiaalkosten komen voor rekening van ons. Je kan een All-in abonnement afsluiten voor minimaal 3 jaar. Dit abonnement geldt enkel voor bepaalde types toestellen, wij vertellen je graag of jouw toestel voor dit abonnement in aanmerking komt.

Tarieven 2019

Uitgelicht project

Uitbreiding Koonings Bruidsmode

Deurne

Aanleggen van de complete werktuigkundige installatie t.b.v. de uitbreiding van de grootste bruidsmodezaak van de wereld. Water - gas - verwarming - sanitair - luchtbehandeling - koeling - brandbestrijding

Bekijk project Projectoverzicht

Passie voor mooie projecten

Werken bij Hoeben Installaties?